Ons contactadres is: info.wrdd@gmail.com

  • kopfoto-002.jpeg
  • kopfoto-003.jpeg
  • kopfoto-004.jpeg
  • kopfoto-006.jpeg
  • kopfoto-008.jpeg

Onderstaand treft u een deel van de inhoud aan van het gemeentelijke persbericht nr 143 van 13-12-2023
Voor de volledige inhoud klik hier

ONDERWERP: Verkeershinder door Vestingcross

Op zaterdag 30 december 2023 is de achtste editie van de Vestingcross in Hulst. Het is weer een wereldbekerwedstrijd. Het belooft ook dit keer een mooi sportfeest te worden. De wedstrijden zijn live te volgen via NPO1 (NOS), Eurosport en VRT1 (Sporza). Een mooie promotie voor onze stad. Een evenement van deze omvang zorgt wel voor wat verkeershinder. Inwoners en bezoekers roepen we op daar voor/tijdens/na het evenement rekening mee te houden.

Parcours
Het parcours van de Vestingcross loopt over de Glacisweg, Ravelijn, Brederode-bolwerk, Keldermanspoort en Molenbolwerk. Deze omgeving is op zaterdag 30 december als evenemententerrein, afgeschermd met hekken. Start en finish van de Vestingcross liggen aan de Glacisweg.

Bereikbaarheid binnenstad
Op zaterdag 30 december is de binnenstad van Hulst slecht bereikbaar. De organisatie zet die dag op veel plaatsen in Hulst verkeersregelaars in. Bezoekers stimuleren we zoveel mogelijk buiten de stad te parkeren.

Onderstaand treft u de inhoud aan van het gemeentelijke persbericht nr 73 van 2022.

ONDERWERP : DIVERSE WEGAFSLUITINGEN IN HULST
Deze aprilmaand zijn in Hulst een aantal straten voor een korte periode afgesloten. Het gaat om de Frans van Waesberghestraat, Churchillweg, Vierambachtenstraat, Willem Alexanderstraat, Zandstraat en het Liduinapark.
Op woensdag 20 april 2022 is de Frans van Waesberghestraat gedeeltelijk afgesloten. Het gaat om het deel tussen de Overdamstraat en de Vestdijkstraat. De afsluiting is van 8.30 tot 14.00 uur. Een hoogwerker voert dan werkzaamheden uit aan het pand Visburg 5. 
Ook het Liduinapark en de Willem Alexanderstraat en Zandstraat zijn op woensdag 20 april 2022 gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer. Dit is nodig om stormschade aan het appartementsgebouw te herstellen. Dat gebeurt met een kraan. De afsluiting is van 7.30 tot 16.30 uur en gebeurt in fasen. 
De Vierambachtenstraat is op vrijdag 22 april 2022 de hele dag afgesloten voor het verkeer. Dat is nodig in verband met de werken aan de woningen in aanbouw. 
Op dinsdag 26 april 2022 is de Churchillweg de hele dag afgesloten. Ook daar zijn werkzaamheden een nieuwe woningen.

Onderstaand treft u de inhoud aan van het gemeentelijke persbericht nr 178 van 2021.

ONDERWERP : INFOAVOND RECONSTRUCTIE GLACISWEG UITGESTELD
In 2022 gaat de Glacisweg in Hulst op de schop. De weg wordt helemaal vernieuwd.
Omwonenden ontvingen enkele weken geleden een uitnodiging voor een informatieavond opwoensdag 17 november 2021.

Deze avond gaat helaas niet door.Verplaatsen naar andere datum. Gezien de huidige coronasituatie en coronamaatregelen is besloten de informatieavond teverschuiven naar een latere datum.
Zodra de nieuwe datum bekend is, volgt een nieuweuitnodiging.

speeltuintje

poldersloot

bruggetje

begraafplaats